Le

Restaurant

Călătoria în care Le Consul invită este desăvârșită prin spațiul pus în valoare de echipa SEUS INTERIORS, aflată în spatele poveștii pe care a construit-o până în cel mai mic detaliu. Gândit ca scena pe care preparatele culinare pline de rafinament își definesc celebritatea, spațiul participă la completarea experienței sinestezice prin spectacolul de lumini, traseul intim și atmosfera nobilă.

Un joc de ritm, proporții și texturi bine definite, designul de care Le Consul se bucură anunță în mod subtil valorile aflate la baza spațiului-concept: autenticitate, onestitate și profesionalism. Fiecare element devine definitoriu pentru ambient, iar atenția la detalii se regasește în simbolul sigiliului, ales pentru a interconecta trimiterea discretă la diplomație și noblețea preparatelor selectate.

_98a0135

_98a0231-copy

_98a0246

_98a0262

_98a0029

_98a0064


La

Boutique

Le Consul își întâmpină invitații cu o colecție impresionantă de fantezii din universul dulce al gastronomiei, fiecare în parte fiind creată pentru a răsfăța cele mai rafinate gusturi. De la peisajul în pastel pictat de colajul de macarons, torturi și sorbet, la fascinantele creații din ciocolata cea mai fină și fermecătoarele prăjituri și checuri, Le Consul desăvârșește gustul desertului la cel mai înalt nivel.

img_8417

le-consul-boutique-8

le-consul-boutique-1

le-consul-boutique-2